Täby FC

Fatpipe match 3 mot Täby FC

Effektiva!
Sista gruppspelsmatchen var mot Täby. Förutsättningarna var att lika räckte för att gå till A-slutspel.

Med det var tydligt från början att detta inte skulle bli en 0-0 match. Täby var duktiga och kunde rulla boll. Men vårt försvarsspel var strålande, lugnt, tryggt och aggresivt vid rätt tidpunkt.
Giftiga spelvändningar och kreativt anfallspel gav att vi under första perioden tog en 2-0 ledning.

Andra perioden rullade på på samma sätt jämnt med bollinnehav men vi fick giftigare avslut och gjorde 3 till.

Täby var bra så vi visste att de inte skulle ge sig och redan innan första minuten gick hade de reducerat till 5-1. Nu följde en stökig period med flera utvisningar och i ett 5 mot 3 överläge reducerade de ännu en gång.
Vi reda ut underlägena och fick ordning på spelet igen utan att vi spelade sprudlande. Täby kämpade vidare men nu var vårt mål stängt och vi kunde jublandes inkassera en 5-2 vinst.

Nu slöar vi på rummet och skall snart varva upp till kvällens semifinal mot Huddinge.